Sport

IMG-0101-1-768x1024
IMG_7680-768x512

Liikumine toetab lapse kehalist arengut, motoorsete oskuste kujunemist ja aitab ennetada ülekaalulisust. Kehalisel aktiivsusel on positiivne mõju lapse vaimsele tervisele, aidates vähendada stressi, luues positiivset meeleolu ja toetades õppimisvõimet. Lisaks aitab liikumine edendada sotsiaalset tervist, pakkudes erinevaid võimalusi sõprade ja eakaaslastega suhtlemiseks ning ühiseks tervislikuks vaba aja veetmiseks.

Mõttemängud on mitmekülgsed ja pakuvad palju kasu meie vaimsele tervisele ja heaolule. Nad aitavad kaasa aju treenimisele, mälu parandamisele, stressi vähendamisele, loovuse arendamisele, kognitiivsete funktsioonide parandamisele ja sotsiaalsete oskuste arendamisele.

Lagedi Koolis toimub:

  • 1.-2., 3.-4. ja 5.-7. klassidele mõeldud spordiringid. Spordiringi näol on tegemist mitmekülgse üldfüüsilise kehalise treeninguga, mis hõlmab endas elemente kergejõustikust, pallimängudest jmt-st.
  • 1.-4. klasside tüdrukute korvpall, kus õpetatakse korvpalli tehnikaid, põhireegleid jms. 
  • 5.-9. klasside tüdrukute võrkpall.
  • 1.-5. klassidele mõeldud mõttemängude ring. Mõttemängude ringis õpetatakse lapsi mängima male, kabe, sudokut ja gomokut.